Ciasto bananowe z mąki z płaskurki, pastą migdałową i truskawkami liofilizowanymi

Ciasto bananowe z mąki z płaskurki, pastą migdałową i truskawkami liofilizowanymi

Ciasto bananowe z mąki z płaskurki, pastą migdałową i truskawkami liofilizowanymi

Przepis na : deser

Wyśmienite, rozpływające się w ustach ciasto z wykorzystaniem mąki z płaskurki, pasty migdałowej i truskawek liofilizowanych, a to wszystko od Królewska Spiżarnia ! Składniki: 2 jaja 10 ml oleju rzepakowego 100 g banana bez skórki 50 g erytrytolu  50 g mąki z płaskurki 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 20 g pasty migdałowej 10 g truskawek liofilizowanych aromat Sposób przygotowania: Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać rozgniecionego banana, olej, mąkę, proszek do pieczenia i aromat - całość dokł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.