Przepis na : obiad
Obiad, czy kolacja na wypasie?! Otóż tak! Burgery wołowe z bułką twarogową, a jako dodatek ketchup pikantnego od Winiary oraz mnóstwo warzyw! Składniki: 2 porcje Bułki twarogowe 1 jajo 250 g twarogu chudego klinek 75 g mąki pszennej pełnoziarnistej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia sól, pieprz Dodatki 200 g burgerów wołowych 125 g mozzarelli light 30 g ketchupu pikantnego 20 g majonezu light 50 g szpinaku świeżego 100 g pomidora 50 g ogórka kiszonego 50 g cebuli czerwonej Sposób przygotowania: Bułki twarogowe Do ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...