Schab faszerowany szpinakiem i pieczarkami

Schab faszerowany szpinakiem i pieczarkami

Schab faszerowany szpinakiem i pieczarkami

Jeśli macie ochotę na kawałek pysznego faszerowanego schabu to zapraszam i zachęcam do zrobienia. Pasuje zarówno na ciepło jak i na zimno do kanapek, sosów, chrzanu czy innych dodatków. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Schab faszerowany szpinakiem i pieczarkami Składniki 1,5 kg schabu bez kości 2 garście świeżego lub pół paczki mrożonego szpinaku 500 g pieczarek 1 łyżeczka śmietany sól pieprz olej 1 łyżka masła Instrukcje Schab kroimy wzdłuż na cienki duży kawałek (patrz. zdjęcie w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Autor

To_co_lubie_gotuje_i_polecamTo_co_lubie_gotuje_i_polecam

Witaj! Mam na imię Joanna.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, schab, pieczarki, sosy, obiad, ciasto, deser, kanapka, roladki, kanapki, pączki, wielkanoc, pasta, pasztet, schab gotowany, pieczarki w cieście, ciasto na zimno, papryka faszerowana, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z To co lubię - gotuję i polecam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.