
Dzisiaj przepis na szybką, smaczną i zdrową pastę na kanapki. Pasta bobu, awokado i jajek. Jej przygotowanie zajmie Wam chwilę, najdłużej trwa gotowanie i obieranie bobu. W sezonie przygotujecie ją ze świeżego bobu, zimą idealnie sprawdzi się również ten mrożony. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pasta z bobu, awokado i jajek Składniki 250 g bobu 1 jajko ugotowane na twardo 0,5 awokado 1 ząbek czosnku opcjonalnie 1 łyżka soku z cytry... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.