Przepis na jajka faszerowane awokado. Dzięki dodatkowi papryczki chilli są wyraziste w smaku jednak nie są zbyt ostre. Jajka faszerowane idealne na wielkanocne śniadanie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jajka faszerowane awokado. Składniki 6 jajek ugotowane na twardo 1 dojrzałe awokado ½ małej czerwonej papryczki chilli 1 ząbek czosnku 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka oliwy z oliwek sól, pieprz do smaku 2 łyżki n... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.