Jajka faszerowane awokado.

Jajka faszerowane awokado.

Jajka faszerowane awokado.

Przepis na jajka faszerowane awokado. Dzięki dodatkowi papryczki chilli są wyraziste w smaku jednak nie są zbyt ostre. Jajka faszerowane idealne na wielkanocne śniadanie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Jajka faszerowane awokado. Składniki 6 jajek ugotowane na twardo 1 dojrzałe awokado ½ małej czerwonej papryczki chilli 1 ząbek czosnku 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka oliwy z oliwek sól, pieprz do smaku 2 łyżki n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.