Przepis na : obiad
Kolejna z zup, które uwielbiam, a jaka zupa jest Waszą ulubioną? (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Botwinka Składniki 1 pęczek młodej botwinki 1 marchewka 1 mała pietruszka pół małego selera 4 średnie ziemniaki 20 dag chudego mięsa 3 kulki ziela angielskiego 1 łyżka gęstej śmietany 30 % liść laurowy łyżka posiekanego koperku sól pieprz mielony Instrukcje Mięso gotujemy do miękkości w osolonej wodzie z dodatkiem ziela angielskiego i liścia laurowego. Kiedy będzie miękkie kroimy na drobne ... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.