Ruloniki z fasolką szparagową i szynką

Ruloniki z fasolką szparagową i szynką

Składniki na 5 porcji: • fasolka szparagowa ok. 50 szt • 5 plastrów szynki szwarcwaldzkiej • 100 g sera Gorgonzola • papryka do dekoracji • oliwa Sos musztardowy: • 1 łyżeczka musztardy • 2 łyżki śmietany • 2 łyżki majonezu • sól, pieprz Wykonanie: • Z fasolki odciąć końcówki, wybrać możliwie najdłuższe i ugotować w osolonej wodzie. • Ser pokroić na 5 długich prostokątnych kawałków. • Wymieszać składniki sosu, doprawić...

Czytaj dalej na blogu To co kocham

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję