Ruloniki z fasolką szparagową i szynką
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Ruloniki z fasolką szparagową i szynką
Składniki na 5 porcji: • fasolka szparagowa ok. 50 szt • 5 plastrów szynki szwarcwaldzkiej • 100 g sera Gorgonzola • papryka do dekoracji • oliwa Sos musztardowy: • 1 łyżeczka musztardy • 2 łyżki śmietany • 2 łyżki majonezu • sól, pieprz Wykonanie: • Z fasolki odciąć końcówki, wybrać możliwie najdłuższe i ugotować w osolonej wodzie. • Ser pokroić na 5 długich prostokątnych kawałków. • Wymieszać składniki sosu, doprawić...
Czytaj dalej na blogu To co kochamAutor
Goszka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, sosy, papryka, szynka, fasolka szparagowa, majonez, roladki, przekąska, przekąski
Inne przepisy z To co kocham
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję