Azjatycki bulion drobiowy - baza do potraw azjatyckich

Azjatycki bulion drobiowy - baza do potraw azjatyckich

Azjatycki bulion drobiowy - baza do potraw azjatyckich

Nie ma nic lepszego, jak pomidorówka na rosole, wieprzowina duszona z jego dodatkiem, czy sos na bulionie. W potrawach azjatyckich jest dokładnie tak samo. Możemy oczywiście używać klasycznego, dobrze nam znanego bulionu, który również nada daniom aromatu, odbiega on jednak smakiem od tego "właściwego".Na bulionie azjatyckim możemy przygotować wiele dań, na przykład: zupę kokosową z pieczarkami, kurczakiem i kiełkami, zupę kokosową z boczniakami, kurczakiem i grzybkami straw, a także krem z jarmużu i moj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajskie smaki

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

dagooshyadagooshya

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

drobiowe, kurczak, zupa, cebula, marchewka, imbir, kokosowe, skrzydełka, kurczak z pieczarkami, krem, wieprzowina, rosół, sosy, curry, pieczarki, dania z kurczakiem, kurczak curry, kurczak z czosnkiem, dania mięsne, tajska zupa, potrawy z kurczaka, kurczak po tajsku, zupa krem, krem z pieczarek, lekkie dania, gotowana marchewka, sos do kurczaka, gotowany kurczak, sos mięsny, pieczarki w sosie

Inne przepisy z Tajskie smaki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.