Pizza z boczkiem, syropem klonowym i karmelizowana cebulką

Pizza z boczkiem, syropem klonowym i karmelizowana cebulką

Przepis na : obiad

Pizza z mozzarellą, wędzonym boczkiem, karmelizowaną cebulką i syropem klonowym. Przepis na drożdżowe ciasto do pizzy z 3-dniową, zimną fermentacją Jak zrobić pizzę z boczkiem i syropem klonowym? Połączenie chrupiącego boczku, słodyczy syropu klonowego i delikatnie skarmelizowanej cebuli to smakowa uczta, której trudno się oprzeć. Ta pizza łączy w sobie kontrastujące smaki – słodki, słony i lekko dymny, tworząc wyjątkowe doznania kulinarne. To idealny wybór dla tych, którzy szukają czegoś więcej niż klasycznej ...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.