Czerwone kimchi z kapusty pekińskiej i buraczków

Czerwone kimchi z kapusty pekińskiej i buraczków

Czerwone kimchi z kapusty pekińskiej i buraczków

Buraczane kimchi – czerwona koreańska kiszonka Tradycyjna  koreańska kiszonka składa się zazwyczaj z kapusty pekińskiej, rzepy, gochugaru i kilku innych dodatków.  W Korei istnieje ponad 200 rodzajów kimchi i każdy ma swój rodzinny, najlepszy przepis. Dlatego  nie bójmy się eksperymentować , mieszajmy, kiśmy i odkrywajmy nowe smaki.   Czerwone kimchi w mojej wersji, to nic innego, jak klasyczne kimchi z dodatkiem czerwonego buraczka. Buraczki to wspaniały dodatek do kiszonek, polecam sprób... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Autor

Tajemnice Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraczki, sosy, kapustą, kapusta pekińska, pasta, buraki, burak, kapusta kiszona, sałatka, zupa, sałatki, kalafior, przekąski, przetwory, czerwona kapusta, zupa rybna, sałatka z buraków, sałatka z kalafiorem

Inne przepisy z Tajemnice Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.