Od dwóch tygodni chodzę do pracy (wreszcie, jupi!). Staram się zawsze coś ugotować wieczorem, na następny dzień. To czasami jest nie lada wyzwanie, przewidzieć na co będę miała ochotę dnia następnego. Taki obiad musi spełniać dwa zasadnicze warunki – musi być łatwy do podgrzania (w pracy dysponujemy tylko mikrofalówką) i być smaczny, treściwy, ale nie ciężki. Choć te pulpeciki nie są może najszybsze w przygotowaniu, to są po prostu idealne na przeróżne okazje. Dzięki dodatkowi warzyw są niesamowi... czytaj dalej...
Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...