Przepis na : obiad
Zupę fasolową robię w różnych wersjach, to jedna z moich ulubionych. Dodatek szpinaku i pomidorów dodaje jej oryginalności. Zachęcam do jej ugotowania! 1 puszka białej fasoli 200g mrożonego szpinaku w liściach 500ml passaty pomidorowej (zamiennie 4 łyżki koncentratu pomidorowego) 3 ziemniaki 3 marchewki 1 pietruszka 1/4 selera sól, pieprz, czosnek granulowany, 2 liście laurowe, 4 kulki ziela angielskiego 1. Puszkę odsączamy z zalewy. Ziemniaki i marchewki obieramy i kroimy w kostkę. Seler i pietruszkę równ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.