Rurki z ciasta francuskiego nadziewane pastą szynkową

Rurki z ciasta francuskiego nadziewane pastą szynkową

Rurki z ciasta francuskiego nadziewane pastą szynkową

Pyszne rurki w kolejnej wersji z delikatną pastą szynkową, której jesteśmy fanami. Rurki wyszły świetnie i praktycznie od razu zostały zjedzone. Nie było na co czekać. ;-) Ich przygotowanie jest banalne, wystarczą tylko odpowiednie foremki do rurek. Rurki: 1 arkusz ciasta francuskiego 1 jajko 3 łyżki sezamu Pasta: 250g wędzonej szynki 2 ogórki konserwowe  1 łyżeczka ostrej musztardy 2-3 łyżki majonezu sól, pieprz + kiełki do dekoracji 1. Ciasto francuskie kroimy na długie paski. Od węższej strony nawija... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Autor

szefowakuchniszefowakuchni

Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, francuskie, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ogórki, ciasto, ogórki konserwowe, majonez, szynka, ciasto francuskie, przekąski, pyszne ciasto, pieczeń z szynki, pieczona szynka

Inne przepisy z Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.