Przepis na : obiad
Kotlety wcale nie muszą być mięsne. Jajeczne są naprawdę pyszne i gwarantuję - zasmakują również mięsożercom:). Także dzieci chętnie je jedzą. 6 jajek L ugotowanych na twardo 1 surowe jajko L 2 łyżki bułki tartej + ok. 4 łyżki do obtoczenia kotletów 1/2 pęczka posiekanego szczypioru sól, pieprz, papryka słodka olej 1. Jajka ugotowane na twardo rozgniatamy dokładnie widelcem. Łączymy z surowym jajkiem, bułką tartą, szczypiorem i przyprawami. Zagniatamy. 2. Z powstałej masy formujemy kotlety, obtac... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.