Fritata pieczona w piekarniku

Fritata pieczona w piekarniku

Fritata pieczona w piekarniku

Przepis na : śniadanie

Fritata pieczona w piekarniku jest moim pomysłem na niedzielne, leniwe śniadanie, kiedy to nie musimy jeść w biegu kanapek przed wyjściem do pracy:). Nie do końca wyobrażałam sobie efekt końcowy i jej smak, ale najlepszym określeniem będzie tu: ciasto jajeczne. Do tego kanapki lub tosty i gotowe:). Poniższa porcja wystarczy dla dwóch osób. 4 jajka 4 plastry salami 4 plastry kiełbasy, np. żywieckiej 1 cebula 1/2 papryki 2 pieczarki 1 łyżka mąki 1 łyżka mleka sól, pieprz, papryka słodka, czosnek granulowany ol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję