Karp przygotowany w nowatorskiej odsłonie to zdecydowanie przepis inny niż wszystkie i z pewnością stanie się hitem wigilijnej kolacji. Ryba przygotowana w chrupiącej panierce z aromatycznego koperku, pachnącej natki z pietruszki i wyrazistego szczypiorku uświetni każdą świąteczną kolację w rodzinnym gronie. Składniki: 4 płaty z karpia bez ości 1 duże jajko mąka olej masło sól pieprz cytrynowy Ziołowa panierka: 1/2 pęczka kopru 1/2 pęczka natki z pietruszki 1/2 pęczka szczypiorku 1 kajzerka sól pieprz Wyko... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.