Przepis na : obiad
Moja propozycja szybkiej w przygotowaniu, imprezowej potrawy, w której główną rolę odgrywa polędwiczka i szpinak. Wszystko to łączy się idealnie z wyrazistą fetą tworząc aromatyczną i bardzo smaczną przystawkę. Składniki: 700g polędwiczek wieprzowych (2 sztuki) tymianek sól pieprz Farsz: 450g mrożonego szpinaku rozdrobnionego Hortex 50g sera feta 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 2 łyżki masła szczypta gałki muszkatołowej olej pieprz sól Wykonanie: 1. Polędwiczki oczyścić z błon i za pomocą długiego, cienkiego ... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.