Pasta kanapkowa z soczewicy i pieczonej papryki

Pasta kanapkowa z soczewicy i pieczonej papryki

Pasta kanapkowa z soczewicy i pieczonej papryki

Przepis na : śniadanie

Kolejna propozycja na kanapkową pastę-tym razem wegańska pasta z czerwonej soczewicy i pieczonej papryki-coś innego,jako dodatek nie tylko do kanapek,ale również sprawdzi się np. do makaronu Składniki: 100 g czerwonej soczewicy 300 g czerwonej papryki (2 sztuki) 20 g sera feta 2 ząbki czosnku tymianek rozmaryn pieprz, sól 5 łyżeczek oliwy z oliwek Przygotowanie: Soczewicę wypłukać na sitku, zalać wodą, lekko posolić, gotować do miękkości. W tym czasie paprykę pokroić na ćwiartki, wykroić gniazda nasienne, ułożyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko

Autor

Swojskie jedzonkoSwojskie jedzonko

lubię szybką prostą kuchnię,dla każdego,ale nie boje się również nowości z kuchni-u mnie na pewno znajdziesz coś dla siebie-zapraszam

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, pasta, pasty, ser feta, śniadania, wegańskie, kanapki, makarony, makaron, chleb, makaron z serem

Inne przepisy z Swojskie jedzonko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.