Pasta kanapkowa z soczewicy i pieczonej papryki

Pasta kanapkowa z soczewicy i pieczonej papryki

Pasta kanapkowa z soczewicy i pieczonej papryki

Przepis na : śniadanie

Kolejna propozycja na kanapkową pastę-tym razem wegańska pasta z czerwonej soczewicy i pieczonej papryki-coś innego,jako dodatek nie tylko do kanapek,ale również sprawdzi się np. do makaronu Składniki: 100 g czerwonej soczewicy 300 g czerwonej papryki (2 sztuki) 20 g sera feta 2 ząbki czosnku tymianek rozmaryn pieprz, sól 5 łyżeczek oliwy z oliwek Przygotowanie: Soczewicę wypłukać na sitku, zalać wodą, lekko posolić, gotować do miękkości. W tym czasie paprykę pokroić na ćwiartki, wykroić gniazda nasienne, ułożyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Swojskie jedzonko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.