Faszerowane grzyby Portobello

Faszerowane grzyby Portobello

Faszerowane grzyby Portobello

Dzisiaj pomysł na szybką przystawkę. Faszerowane grzyby Portobello. Są moim zdaniem smaczniejsze od zwykłych pieczarek, a dzięki swojej wielkości, łatwiejsze do faszerowania. Jeżeli podajemy je jako przystawkę lub przekąskę, warto po upieczeniu podzielić każdy na cztery części. Jeżeli podamy taki grzyb w całości z dużą porcją sałaty - będziemy mieli całkiem solidne danie np na lunch. składniki 4 duże grzyby Portobello oliwa z oliwek,  sól, pieprz farsz: 125 g mozzarelli 2 łyżeczki pasty z suszonych pomidorów (... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, suszone pomidory, przystawki, sałata, przekąska, przekąski, pasty, pasta, ser, pieczarki, mielone, pieczarki przekąska, szybkie przekąski, mielone pieczarki, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.