Pyszna wątróbeczka. Można ją kochać albo nienawidzić. Większość nienawidzi, ja kocham. Mi naprawdę smakuje i jam jako przysmak a nie jako zwykłe danie. Grunt ją dobrze zrobić. I powiem Wam jak. Co potrzebujemy : trochę mleka trochę mąki 2-3 cebule wątróbka drobiowa (około 0,4 kg) sól, pieprz, olej Jak działamy? wątróbkę czyścimy i kroimy na mniejsze kawałki wrzucamy ją do mleka i odstawiamy na pół godziny. będzie delikatniejsza i smaczniejsza następnie suszymy ją i panierujemy delikatnie w mące wątróbkę smaż...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...