Wątróbka z cebulką

Wątróbka z cebulką

Pyszna wątróbeczka. Można ją kochać albo nienawidzić. Większość nienawidzi, ja kocham. Mi naprawdę smakuje i jam jako przysmak a nie jako zwykłe danie. Grunt ją dobrze zrobić. I powiem Wam jak. Co potrzebujemy : trochę mleka trochę mąki 2-3 cebule wątróbka drobiowa (około 0,4 kg) sól, pieprz, olej Jak działamy? wątróbkę czyścimy i kroimy na mniejsze kawałki wrzucamy ją do mleka i odstawiamy na pół godziny. będzie delikatniejsza i smaczniejsza następnie suszymy ją i panierujemy delikatnie w mące wątróbkę smaż...

Czytaj dalej na blogu Snejkusiowe Przepisy

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.