Przepis na : obiad
Jesień i zima to najlepszy czas na zupy, mocno rozgrzewające, aromatyczne i dodające energii. Warto zadbać aby nie tylko były pyszne i pożywne, ale aby wzmacniały naszą odporność. Ja uwielbiam zupy krem, idealnie gładkie i kremowe, subtelne w smaku a za razem charakterne, takie które potrafią nas zaskoczyć nowym smakiem i taka właśnie jest ta zupa! Idealna na niedzielny obiad, jak i jako lunch do pracy, smakuje, tak jakby ją zrobił szef kuchni, a robi się ją maxymalnie 20 minut. Polecam każdemu! SK... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)