Drożdżowa strucla ze świeżymi malinami. Drożdżowe ciasta, to moja największa miłość, kocham je wypiekać. Ta drożdżowa strucla z totalnie nieprzyzwoitą ilością malin, skradnie Wasze serca. Do jej przygotowania użyłam tak dużą ilość świeżych malin, że wcale nie byłam pewna czy mi się to ciasto uda, a tutaj nie dość, że się udało to wyszło fenomenalne! Ciasto, nigdzie nie nasiąkło od ilości malin, dlaczego dowiecie się w dalszej części wpisu. Jeszcze ciepłe strucle polałam lukrem, dzięki czemu zachowują ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)