Przepis na : obiad
Pyszna i lekka propozycja na letni obiad. Mintaj z ananasem i kaszą jaglaną, w aromatycznym sosie. Podany z jędrnymi szparagami, skropionymi aromatyczną oliwą z oliwek z dodatkiem chili i soli morskiej. Proste danie a tak inne, a tak wyjątkowe! Zapraszam! SKŁADNIKI: - 1/2 pęczka cienkich zielonych szparagów - oliwa z oliwek - czosnek - natka pietruszki i kolendry - świeży ananas, 3 grube plastry - kasza jaglana 2 porcje - sól himalajska - aromatyzowana oliwa z chili - chlust białego wina WYKONANIE: -... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)