Przepis na : obiad
Jakie to dobre! Pyszota! Ile to ja już razy Wam mówiła, najlepsze - najprostsze! Zawsze tak jest! Tego kurczka zrobicie w 20 minut, a potem będzie palcem wylizywać talerze, tak jak ja to robiłam heheheh. Jest przepyszny, bardzo esencjonalny smak, aromat i konsystencja sosu, wręcz idealna. Połączenie naszych polskich śliwek, świeżego rozmarynu i octu balsamicznego... hmmm bosko! Więcej nic nie mówię, po prostu musisz zrobić i już, nie może Cię to ominąć ;-))) SKŁADNIKI: - 2 filety z kurczaka - 5 łyżek oliwy z oli... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)