Jak zrobić prawidłowo kotleta schabowego z kością?

Jak zrobić prawidłowo kotleta schabowego z kością?

Jak zrobić prawidłowo kotleta schabowego z kością?

Nie samymi sałatkami człowiek żyję, a głównie ten płci męskiej, musi zjeść dobry kawałek mięsa.  A jak mięso to albo stek z antrykotu wołowego albo kawał schabu z kością.  Dzisiaj pokaże Wam, jak prawidłowo usmażyć kotleta schabowego! To do roboty! KOTLET SCHABOWY Z KOŚCIĄ! Pierwsza najważniejsza rzecz to mięso, jakie kupicie. Powinno być: - niezbyt czerwone, raczej w ładnym różowym kolorze - schab zawsze kupujemy z kością, dzięki temu mięso już po obróbce jest bardziej soczyste - kupujemy schab "normaln... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SMYKWKUCHNI

Autor

SMYKWKUCHNISMYKWKUCHNI

Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/

kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, kotlet, kotlety, sałatka, sałatki, frytki, schabowe, schab, sosy, tarta, sałatka warzywna, salatki warzywne, szybkie sałatki, szybka sałatka, ogórki, sos pieczarkowy, sałata, ziemniaki, bułki, kasza, sałatka pieczarkowa, smaczna sałatka, stek wołowy, pieczone ziemniaki, lekkie sałatki, salatka z jajkiem, mięsa pieczone

Inne przepisy z SMYKWKUCHNI

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.