Znacie kogoś kto mógłby się oprzeć tak pysznej kawie w formie frappuccino? Bo ja nie! Dzisiaj przypominam Wam przepis na hit tamtego lata ;-) FRAPPUCCINO CZEKOLADOWE 1 krok; do pojemnika na lód wlej mleko i zamroź około 10 kostek mleka na kawę 2 krok: do drugiego pojemnika na lód wlej świeżo zaparzone espresso i zamroź 3 krok: zamrożone mleko i espresso umieść w misie blendera dodaj 100 ml mleka, zmiksuj na gładka masę 4 krok: szklankę ozdób od wewnętrznej strony gęstym syropem czekoladowym, wlej frappuccino z mi... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)