Przepis na : obiad
Kurczaka w kimchi przygotowywałam już wielokrotnie, a to że przepisu nie ma jeszcze na blogu oznacza, że nigdy nie zdążyłam zrobić mu zdjęcia. Tym razem się udało i choć nie są to najbardziej apetyczne zdjęcia jakie kiedykolwiek zrobiłam, postanowiłam mimo wszystko je udostępnić i podzielić się z Wami tym przepisem bo jest to mój ulubiony sposób na kurczaka! Marynata z kimchi, miodu i imbiru jest według mnie genialna! Kimchi możecie przygotować sami (przepis znajdziecie na blogu) albo kupić gotowe w słoiku, j... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...