Jajecznica z boczkiem i jarmużem to ciekawa oraz smaczna propozycja na sycące i pożywne śniadanie. Wysmażony boczek, dodatek cebulki oraz jarmużu pełnego witamin, doskonale komponuje się z usmażonymi jajkami i tworzy spójną całość, to świetny pomysł na urozmaicenie zwykłej jajecznicy. składniki na 2 porcje 100 g wędzonego boczku 1 duża cebula lub 2 mniejsze 2 garście pokrojonego jarmużu 6 jajek czarny pieprz sól przepis Wędzony boczek kroimy w kostkę, obraną cebule drobno siekamy. Na rozgrzaną patelnie wrz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...