Przepis na : sałatka
Lubię sałatki, które są proste, a jednocześnie sycące i pełne smaku. Sałatka ziemniaczana z jajkiem i fasolką szparagową doskonale się w to wpisuje. Świetnie sprawdza się jako samodzielne danie, dodatek do obiadu czy przekąska na grilla. Ostatnio zrobiłam ją wieczorem i odstawiłam na noc do lodówki. Następnego dnia wystarczyło tylko przygotować mięso i podać razem z tą sałatką. I gotowe! Pyszny, domowy obiad bez stania w kuchni przez pół dnia. Jeśli szukasz sałatki, którą można przygotować z wyprzedzeniem, dob... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...