KOPER WŁOSKI PIECZONY Z BATATEM I KOZIM TWAROŻKIEM

KOPER WŁOSKI PIECZONY Z BATATEM I KOZIM TWAROŻKIEM

KOPER WŁOSKI PIECZONY Z BATATEM I KOZIM TWAROŻKIEM

  Dla miłośników batatów i kopru włoskiego mam tym razem przepis na smaczne danie z ich udziałem oraz dodatkiem koziego twarożku, koperku i nasion kopru włoskiego. Jest nie tylko smaczne, ale wizualnie również bardzo ładnie się prezentuje, więc nie wahajcie się je wypróbować. Przygotowanie: 15 min. Pieczenie: 50 min.   Porcja dla 4 osób : ● 2 duże fenkuły (kopry włoskie) ● 4 bataty ● 180 g koziego twarożku ● 2 ząbki czosnku ● ½ cytryny bio ● 1 pęczek świeżego koperku ● 4 gałązki świeżego tymianku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.