Filety z kurczaka nadziewane camembertem w sosie z pora
Filety z kurczaka nadziewane camembertem w sosie z pora
Co tu dużo powiedzieć - danie lekkie, pyszne i smakuje każdemu a przy tym nie jest zbyt skomplikowane. Niepozorny sos nadaje mu szczególnego smaku. Można nim zaskoczyć nie tylko domowników, ale i gości. Składniki: 2 pojedyncze filety z kurczaka Ser camembert z grzybami leśnymi Sól Czerwona papryka słodka Wykałaczki Sznurek wędliniarski Olej Sos 1 por Vegeta Pieprz Oliwa woda Śmietana 18% słodka Sól Wykonanie: Z sera camembert odkrawamy 2 trójkąty ( z połowy sera ). W filetach ostrym nożem robimy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
por , ser, sosy, kurczak, papryka, camembert, filet z kurczaka, kurczak z serem, pierś, grzyby, piersi, dania mięsne, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, sos do kurczaka, kurczak z porem, kurczak z papryką , sos z grzybów , sos mięsny, dania z kurczakiem, drugie danie, dania z piersi kurczaka
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz