Dorsz pieczony w bekonie z sosem koperkowym

Dorsz pieczony w bekonie z sosem koperkowym

Dorsz pieczony w bekonie z sosem koperkowym

Przepis na : obiad

Dzisiaj na obiad dorsz- nie smażony , ale w bekonie. Myślę że smakosze ryb będą zachwyceni. Dodatek sosu koperkowego będzie uzupełnieniem przepysznego obiadu. Obiad robimy szybko i rewelacyjnie się prezentuje. Polecam . :)Zaczynamy  Składniki:dorsz - ilość zależna od potrzebybekon- tyle ile jest kawałków rybypieprzsok z cytrynyoliwa z oliwek Sos koperkowy :składniki i wykonanie znajdziesz tutaj  Wykonanie:Dorsz myjemy i suszymy na ręcznikach kuchennych.Porcjujemy na około 2 cm grubości kawał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

SmakiEdytySmakiEdyty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dorsz, sosy, dorsz pieczony, pieczenie, cytryna, ryba, bekon, obiad, ziemniaki na obiad, ziemniaki, warzywa, szparagi, ziemniak, susz, obiad na szybko, szybki obiad, ryby, ryby smażone, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.