Dzisiaj zapraszam na rybę po grecku. Można ją przygotować na dwa sposoby. Z rybą smażoną lub upieczoną w piekarniku. Dzisiaj kuszę Was rybą po grecku, w wersji light. Rybę upiekłam w piekarniku, dzięki czemu zawartość tłuszczu jest minimalna. Poza tym nie musiałam stać nad patelnią, smażąc rybę. Dla mnie to ogromny plus. Może mi nie uwierzycie, ale jedząc z zamkniętymi oczami, nie domyślicie się, że ryba nie była smażona. Ryba po grecku swój smak i aromat zawdzięcza warzywom. Dlatego najlepiej przygotować j... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...