SCHAB SUSZONY, DOJRZEWAJĄCY - NAJLEPSZY

SCHAB SUSZONY, DOJRZEWAJĄCY - NAJLEPSZY

SCHAB SUSZONY, DOJRZEWAJĄCY - NAJLEPSZY

   Po kilku wcześniejszych suszonych schabach, skomponowałam swoja własną wersję przypraw, która najbardziej nam odpowiada. I choć wszystkie wersje są bardzo dobre,to ta jest zdecydowanie najlepsza. Zapach, smak- poezja. Taka własna Szyneczka Parmeńska. Najlepsza jest wówczas gdy poleży jeszcze po wysuszeniu najlepiej kilka dni a nawet tygodni w lodówce. Problemem jest tylko wówczas pokrojenie jej, bowiem jest bardzo twarda ale smak takiej wysuszonej, cieniutko pokrojonej (jak chipsy) jest bajeczny... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne Zdrowe

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.