Najlepsze ciasto dyniowe, jakie jedliśmy. Delikatne, puszyste, meeega wilgotne. Pierwszego dnia smakuje jak ciasto biszkoptowe, kolejnego staje się bardziej wilgotne, jak ciasto ucierane. Z każdym kolejnym dniem smakuje idealnie. Znika błyskawicznie, aż do ostatniego okruszka. Odkąd odkryłam to ciasto, bywa u nas często. Nawet zamroziłam sobie puree z pieczonej dyni😀 Inspiracją był ten przepis , zmniejszyłam tylko ilość cukru Piekłam w silikonowej tortownicy ze szklanym dnem, o śr.22cm S...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...