LNIANO-OTRĘBOWY OMLET Z BAKALIAMI, SERKIEM WIEJSKIM I OWOCAMI

LNIANO-OTRĘBOWY OMLET Z BAKALIAMI, SERKIEM WIEJSKIM I OWOCAMI

LNIANO-OTRĘBOWY OMLET Z BAKALIAMI, SERKIEM WIEJSKIM I OWOCAMI

Przepis na : śniadanie

LNIANO-OTRĘBOWY OMLET Z BAKALIAMI, SERKIEM WIEJSKIM I OWOCAMI Wszyscy wiemy, że porządne śniadanie to podstawa dobrze rozpoczętego dnia, dlatego dziś proponuję Wam niezwykle pożywny i bardzo zdrowy omlet, który przygotujecie w... 300 sekund :) Omlet z mielonego siemienia lnianego i żytnich otrębów, z całym mnóstwem odżywczych bakalii. Do tego naturalny serek wiejski i garść świeżych owoców. Jest pyszny i sycący, a podany ze szklanką soku pasteryzowanego będzie pięknym i wartościowym początkiem dnia! SKŁADNI... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodko-Słony Świat Ilony

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.