Piegusek na oleju rzepakowym Dziś mam dla Was przepis na pysznego pieguska na oleju rzepakowym. To pyszny makowiec, który przygotujecie w kilka chwil. Będzie idealny do popołudniowej kawy lub herbaty. Sprawdzi się też doskonale na wielkanocnym stole. Dlaczego przygotowałam pieguska z makiem na oleju rzepakowym? Dlaczego do wypieków warto wybierać olej rzepakowy? Olej rzepakowy to doskonała alternatywa masła. Olej rzepakowy ma neutralny, przyjemny smak i aromat, który nie zmieni smaku naszego ciasta. Jes... czytaj dalej...
Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.
Czytaj dalej...Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...