Przepis na : deser
Baton z krówką bez cukru powstał w mojej kuchni, kiedy miałam ogromną ochotę na coś słodkiego, ale nałożyłam sama na siebie ograniczenie jedzenia białego cukru Pokombinowałam i to się naprawdę opłacało. Składniki: 30 suszonych śliwek 5 łyżek mielonych orzechów lub migdałów 5 łyżek erytrolu 200 ml śmietanki 30% 70 g masła 5 garści siekanych orzechów 100 g czekolady 70% 2 łyżki oleju Przygotowanie: Śliwki kroję na drobne kawałki, dodaję do nich mielone orzechy i zagniatam do połączenia się składników. Masę śli... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...