Przepis na ten chlebek bananowy rozłożył mnie na łopatki, jest tak przepyszny! Ciasto jest bogate, pełne orzechów i kawałków czekolady. Idealnie nadaje się na drugie śniadanie lub jako wzmocnienie w czasie dużego wysiłku, np. wycieczki w góry. Dodatkowo jest bez glutenu i bez cukru, samo zdrowie A jakby jego zalet było komuś jeszcze za mało: nie wymaga użycia miksera i robi się go błyskawicznie! Czas przygotowania: 15 min Czas pieczenia: 55-75 min Składniki: (na keksówkę 22×8 cm, przelicznik na inne fo...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.