Pasta jajeczna z parmezanem.
Pasta jajeczna z parmezanem.
To tak jeszcze na szybko pyszna pasta jajeczna ze szczypiorkiem i parmezanem. W sam raz na śniadanie lub kolację :) Do pasty użyłam pysznego majonezu od Społem Kielce . Zapraszam :) Składniki: 5 jajek 1/2 szklanki startego prmezanu 1 mały pęczek szczypiorku sól, pieprz do smaku 1 lub 2 łyżki majonezu Wykonanie : Jajka ugotować na twardo, przelać zimną woda i obrać. Pokroić w kosteczkę lub zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, szczypiorek umyć i drobno posiekać, można dodać także odrobinę posieka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Sama słodycz i szczypta chili
Autor
Joasia kuchareczka
Ma na imię Joasia :) bardzo lubię piec i gotować dla gości i moich domowników , kolekcjonuję książki kulinarne . Lubie modyfikować zdobyte przepisy . Jestem początkującą blogerką :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
śniadanie, majonez, śniadania, pasta, pasty, jajko, kolacja, ser, ser żółty, por , kanapki, kanapka, szybkie śniadanie, szybka kolacja
Inne przepisy z Sama słodycz i szczypta chili
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję