Trójmiasto po trosze - Sopot

Trójmiasto po trosze - Sopot

Trójmiasto po trosze - Sopot

Biorąc pod uwagę całe Trójmiasto, mam wrażenie, że pod względem kulinarnym Sopot przypadł mi najbardziej do podniebienia. Po jednodniowej wizycie w tym mieście moje kubki smakowe były chyba najbardziej zadowolone i wypełnione niemalże po brzegi. Aby tego doświadczyć nie było potrzeby zagłębiać się w sławny jak Krupówki deptak na ulicy Bohaterów Monte Cassino - tzw. Monciak. Dobre jedzenie znajdziemy tuż tuż, ot całe kilkanaście/dziesiąt metrów od naszego Bałtyku. Krok pierwszy - Bar Przystań, al. Wojska Pol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, mięso, ciekawe przepisy, łosoś, zupa, gofry, placki, zupa rybna, por , pieczywo, bita śmietana, pstrag, ryż, dorsz, szpinak, ciasto 3 bit, chleb, sałatka, sałatki, jak zrobic pstrąga, ser, łosoś wędzony, sałatka z wędzoną rybą, sałatka z ryżem, drugie danie, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, salatka z serem, dania bez mięsa

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.