Tuńczykowe Ceviche z mango, jabłkiem i kokosem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Tuńczykowe Ceviche z mango, jabłkiem i kokosem
To wspaniałe, lekkie i aromatyczne Ceviche inspirowane surowymi sałatkami rybnymi w stylu polinezyjskim, z którymi Peter Gordon dorastał w Nowej Zelandii. Kawałki świeżego tuńczyka marynowane są w soku z limonki, a następnie, tuż przed podaniem, dodany do całości i polanym pysznym sos kokosowo-kolendrowy. Ten przepis pochodzi z książki Petera Gordona„Savour: Salads for all Seasons”. – 2 - 25 minut marynowanie tuńczyka – Peter Gordon http://www.peter-gordon.com/ Składniki 300 g steka tuńczy...
Czytaj dalej na blogu RafalCookWarto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
Dieta jabłkowa
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Autor
Rafał
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tuńczyk, sałatka, sałatki, bananowe, sosy, kolacja, jabłka, mięso, sałatka z tuńczykiem
Inne przepisy z RafalCook
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję