Pasta Bianco – piękno tkwi w prostocie

Pasta Bianco – piękno tkwi w prostocie

Pasta Bianco – piękno tkwi w prostocie

Pasta Bianco, czyli tagliatelle w białym sosie. Włoska kuchnia słynie z różnorodności smaków i wyrafinowanych dań. Jednym z nich jest Pasta Bianco, którą dzisiaj Ci pokażę. Historia Pasty Bianco Pasta Bianco , co dosłownie oznacza – biała pasta – w języku włoskim, jest jednym z tych dań, które łączą prostotę i wyjątkowy smak. Jej historia sięga głęboko w przeszłość włoskiej kuchni, a dokładna data jej powstania jest trudna do ustalenia. Jednak można śmiało powiedzieć, że istnieje od wieków i ewoluowała... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję