Pasta Bianco – piękno tkwi w prostocie
Pasta Bianco – piękno tkwi w prostocie
Pasta Bianco, czyli tagliatelle w białym sosie. Włoska kuchnia słynie z różnorodności smaków i wyrafinowanych dań. Jednym z nich jest Pasta Bianco, którą dzisiaj Ci pokażę. Historia Pasty Bianco Pasta Bianco , co dosłownie oznacza – biała pasta – w języku włoskim, jest jednym z tych dań, które łączą prostotę i wyjątkowy smak. Jej historia sięga głęboko w przeszłość włoskiej kuchni, a dokładna data jej powstania jest trudna do ustalenia. Jednak można śmiało powiedzieć, że istnieje od wieków i ewoluowała... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu RafalCook
Autor
Rafał
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, makaron
Inne przepisy z RafalCook
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję