Kolorowe Ragù

Kolorowe Ragù

Kolorowe Ragù

Kolorowe Ragù z kiełbasy tak naprawdę nie ma konkretnego miejsca swojego pochodzenia, czy też daty powstania. Prawdopodobnie wszędzie tam, gdzie robi się kiełbasę jakaś – Nonna – czyli – babcia – przygotowywała Ragù z kiełbasy. Oczywiście podstawowymi składnikami w tym Ragù z kiełbasy są – włoska wieprzowa kiełbasa. Pomidory z puszki, czy też świeże posiekane. I oczywiście przeróżne inne warzywa i dodatki w zależności od regionu – cebula, czosnek, marchewka, seler, oliwa z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję