Key Wat – Injera – Berbere

Key Wat – Injera – Berbere

Key Wat – Injera – Berbere

Key Wat — Injera — Berbere, wczoraj było dwa w jednym z RPA , dziś aż trzy przepisy z Etiopii. Odcinek 4 Key Wat to niesamowicie aromatyczny gulasz wołowy, który pochodzi oczywiście z Etiopii. Połączenie mięsa, cebuli, czosnku koncentratu pomidorowego, bulion, cukru i oczywiście berbere, sprawia, że danie, choć wygląda na proste, jest niezwykle aromatyczne. Gulasz jest tradycyjnym etiopski posiłkiem, który nie może się obejść bez placków injera, placki opiszę innym razem, ponieważ ta wersja nie jest do koń... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Jak zrobić idealne naleśniki?

Na temat pochodzenia naleśników i tego skąd się wywodzą nie ma jednoznacznych informacji, prawdopodobnie już w starożytności były przyrządzane podobno w Chinach i Europie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję