Bok Choy z Wołowiną po Chińsku Faceta w Kuchni

Bok Choy z Wołowiną po Chińsku Faceta w Kuchni

Bok Choy z Wołowiną po Chińsku Faceta w Kuchni

Bok Choy, uważany za jedno z najstarszych uprawianych warzyw na świecie, Bok choy w tłumaczeniu z kantońskiego oznacza „białe warzywo” i jest częstym składnikiem kuchni azjatyckiej. Bok choy jest znany pod wieloma różnymi nazwami ze względu na różne dialekty azjatyckie. Niektóre z najpopularniejszych nazw Bok choy to Bak choi, Pak choy, Pak choi, Siu Bok choy, Bok choi i Spoon cabbage. Bok choy, symbol dobrobytu i szczęścia, jest preferowany w kuchni azjatyckiej ze względu na swoją wszechstronność, stosowany zarówno w da... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję