Bok Choy z Wołowiną po Chińsku Faceta w Kuchni
Bok Choy z Wołowiną po Chińsku Faceta w Kuchni
Bok Choy, uważany za jedno z najstarszych uprawianych warzyw na świecie, Bok choy w tłumaczeniu z kantońskiego oznacza „białe warzywo” i jest częstym składnikiem kuchni azjatyckiej. Bok choy jest znany pod wieloma różnymi nazwami ze względu na różne dialekty azjatyckie. Niektóre z najpopularniejszych nazw Bok choy to Bak choi, Pak choy, Pak choi, Siu Bok choy, Bok choi i Spoon cabbage. Bok choy, symbol dobrobytu i szczęścia, jest preferowany w kuchni azjatyckiej ze względu na swoją wszechstronność, stosowany zarówno w da... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu RafalCook
Autor
Rafał
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, sosy, wołowina, kapustą, ryż, kolacja, obiad
Inne przepisy z RafalCook
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję