Kociołek bałkański

Kociołek bałkański

Kociołek bałkański

Przepyszne jednogarnkowe danie z zaprzyjaźnionej restauracji Jazzva w Bolesławcu. Syte i treściwe danie, posiadające wyraziste smaki. Składniki 300 g mięsa wołowego 300 g mięsa wieprzowego 1 cebula 3 ząbki czosnku 3 kolorowe papryki 3 pomidory 5 ziemniaków 2 łyżki masła 1 łyżka oliwy 4 łyżeczki mielonej słodkiej papryki 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1 łyżka koncentratu pomidorowego 500 ml rosołu Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mięso kroimy na dużą kostkę. Z papry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.