Przepis na : obiad
A może by tak raz przerobić rosół na coś innego niż pomidorówkę ;) W dodatku w ekspresowym tempie. Wystarczy zielony groszek (może być mrożony), trochę szpinaku, resztka rosołu i ekspandowana quinoa do posypania. Składniki: 4 łyżki ekspandowanej quinoy 500 ml rosołu pół opakowania mrożonego groszku 3 garści szpinaku marchewka z rosołu koperek świeża mięta pieprz sól Wykonanie: Groszek i szpinak chwilę gotujemy na rosole, w miarę potrzeby dolewamy trochę wody. Czekamy, aż trochę przestygnie, dodajemy kilka li... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...