Przepis na : obiad
Zupa z mokrej fasoli kojarzy mi się z dzieciństwem, jadłam ją na wakacjach na wsi u dziadków. Moja babcia była mistrzynią w jej przygotowywaniu, przepis przejęła po mniej moja mama, a ostatnio po wielu latach przypomnieliśmy sobie o niej w trakcie rodzinnej imprezy. Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie spróbowała jej odtworzyć i oczywiście nie dodała od siebie trochę ziarenek quinoy zamiast babcinych pyr ;) Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że fasolę nazrywałam własnoręcznie w tym samym ogródku, w k... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...