Przepis na : kolacja
Składniki: 200 g dowolnego makaronu 1 makrela 10 pomidorków koktajlowych 1 czerwona papryka 1/2 czerwonej cebuli 15 zielonych oliwek 4 łyżki posiekanego koperku 4 łyżki oliwy z oliwek 3 łyżki soku z cytryny sól, pieprz ziołowy Sposób przygotowania: Makaron gotujemy al dente, odcedzamy i studzimy. Mięso makreli oddzielamy od ości i dzielimy na małe cząstki. Oliwki i pomidorki kroimy na połówki. Cebulę i paprykę kroimy w małą kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Polewamy sokiem z cytryny i oliwą ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...